10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. “4 Blocks”, primul serial german spus din perspectiva unei bande arabe

VIDEO. “4 Blocks”, primul serial german spus din perspectiva unei bande arabe

“4 Blocks”, un serial a cărui premieră mondială a avut loc la Festivalul Internațional de Film de la Berlin 2017, în cadrul secțiunii “Berlinale Special Series”, va putea fi văzut și în România începând cu 8 mai, la TNT.

Serialul spune o poveste despre prietenie și familie, despre trădare și vinovăție din sânul unui clan arab care trăiește într-un cartier mărginaș al Berlinului. Personajul principal este Ali „Toni“ Hamady, care, împreună cu soția sa, Kalila, vrea să plece din cartier, părăsind astfel şi o afacere cu droguri profitabilă. Cu toate acestea, atunci când cumnatul său, Latif, este arestat într-un raid, el este forțat să îşi protejeze familia, nedorind  să cedeze controlul fratelui său imprevizibil, Abbas, care plănuia să devină următorul lider de clan. Revenirea lui Vince, un vechi prieten în care simte că poate avea încredere, aduce înapoi speranța unui viitor în limitele legii, dar se pare că nu există nicio scăpare din spirala descendentă a criminalității.

 

„4 Blocks” îi are în distribuție pe actorii Frederick Lau, Kida Khodr Ramadan, Veysel Gelin și Almila Bagriacik. Filmările serialului au avut loc în Germania, în vara anului trecut şi au durat 50 de zile. „4 Blocks” este produs de TNT Serie şi Wiedemann & Berg Television, în regia lui Marvin Kren („Rammbock”, „Blood Glacier”, „Berlin One”), scris de Hanno Hackfort, Bob Konrad şi Richard Kropf. Filmat la Berlin, cu o distribuţie formată din actori deja consacraţi, dar şi cu nou-veniţi, „4 Blocks” este primul serial german spus din perspectiva unei bande arabe. Este o poveste brută și autentică, un portret meticulos cercetat, dar fictiv al cartierului berlinez, a crimei organizate care alimentează acest oraș hedonist, un magnet pentru nonconformiști și turiști.

 

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă