10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecial3 propuneri pentru interilare de vară

3 propuneri pentru interilare de vară

Iată 3 idei pentru inspiraţie privind decorarea şi ambientarea de vară a livingului apartamentului. Hornbach este cel care face aceste propuneri, punerea lor în aplicare fiind deci extrem de facilă, toate materialele de finisare precum şi decoraţiunile putând fi găsite la aceste magazine.

Flower Fashion propune un decor tineresc, dinamic, cu accente energizante de culoare, în care apar multe nuanţe de roşu, portocaliu şi galben, tema principală fiind motivele florale. Se remarcă combinaţia cu materiale textile şi accesorii în culori de pământ şi tonuri neutre precum şi obiectele caracterizate prin simplitate şi funcţionalitate.

Light&dark – alături de accentele de culori intense apar în contrast şi cele de negru în combinaţie cu alb, ceea ce dă un plus de personalitate. Decorul se remarcă printr-o mare combinaţie de culori iar separaţiile din gips carton oferă multă spectaculozitate.

Ocean feeling se remarcă prin folosirea preponderentă a albastrului marin (pereţii) în combinaţie cu culori neutre –pai, griuri etc. Deasemenea se foloseşte un joc spectaculos de volumetrii (asigurat tot de construcţiile din gips-carton) precum şi numeroase decoraţiuni din sticlă ce crează, alături de albastru, efectul de răcorire, atât de necesar pe timpul verii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă