0 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecial25 de semne că atracţia este reciprocă

25 de semne că atracţia este reciprocă

De obicei este destul de greu să afli dacă cineva te apreciază. Iar să începi să flirtezi fără să ştii dacă atracţia este reciprocă este un demers riscant. Terra Femina te ajută să decriptezi comportamentul persoanei de care îți place şi să afli dacă şi tu îi stârneşti aceeaşi atracţie. Iată o listă cu 25 de semne, care îţi demonstrează că este interesat/ă.

1. Te priveşte mult

Adesea inconştient, nu putem să ne oprim din a privi repetitiv persoanele care ne atrag atenţia. Dacă te fixează continuu cu privirea (chiar şi discret), acesta este primul indiciu.

2. Pupilele i se dilată

Potrivit experţilor în limbaj corporal, pupilele dilatate înseamnă că priveşte cu dorinţă. Este vorba despre un răspuns al creierului care se produce atunci când apreciezi pe cineva sau eşti atras de cineva. Un detaliu mic, dar semnificativ.

3. Pune întrebări

Întrebări de genul „Ai fraţi sau surori?” sau „Unde locuieşti?” demonstrează interesul faţă de o anumită persoană. Dacă îţi pune numeroase întrebări, înseamnă că vrea să te cunoască.

4. Este creativ(ă)

Nu te invită doar la o cină săracă la restaurantul din colţ. Vrea să mergeţi la expoziţii și concerte. Cu siguranţă vrea să te impresioneze cu diverse activităţi distractive şi atractive.

5. Face planuri

Dacă vrea să te revadă curând, înseamnă că este interesat/ă. Nimeni nu dă întâlnire cuiva decât dacă îi face plăcere să petreacă timpul cu persoana respectivă. Mai programează şi a doua întâlnire? Este un semn foarte bun.

6. Corpul său vorbeşte

Dacă braţele vi se ating destul de des „accidental”, dacă picioarele se încrucişează pe sub masă „din întâmplare” sau staţi foarte aproape unul de celălalt când discutaţi: nimic nu este involuntar!

7. Degetele de la picioare sunt îndreptate spre tine

Nu e deloc o glumă. Specialiştii spun că degetele de la picioare se îndreaptă instinctiv spre direcţia în care doreşte să meargă inima. Este, deci, un indiciu important.

8. Nu vorbeşte de fostele iubiri

Indiferent dacă a avut multe cuceriri sau a fost o fire solitară, nu vorbeşte despre asta. Este un semn că vrea să te cucerească doar pe tine.

9. Îţi cere opinia

La ce film să mergem? Unde mergem în concediu vara asta? Indiferent dacă e vorba despre alegeri zilnice sau de probleme esenţiale de viitor, vrea să ştie ce părere ai şi o respectă.

10. Îţi umezeşte buzele

Aparent, atunci când suntem atraşi de cineva, producem un surplus de salivă. Dacă-şi tot trece limba peste buze, înseamnă că te place. Un fenomen straniu, dar foarte important pentru a afla dacă te iubeşte.

Citeşte şi Gwyneth Paltrow dă sfaturi sexuale pe site-ul său Goop

11. Îţi pune întrebări despre trecut

De unde vii, ce ai studiat… Vrea să ştie cum ai devenit persoana de astăzi. Şi ascultă cu atenţie răspunsurile.

12. Îţi trimite mereu mesaje

Nu doar „hei” (care poate fi totuşi plăcut). Îţi trimite simboluri, inimioare, fotografii, tot felul de lucruri care îţi demonstrează că se gândeşte la tine.

13. Stă cu tine până târziu

Chiar dacă trebuie să se trezească foarte devreme pentru a merge la serviciu, stă de vorbă cu tine până târziu în noapte.

14. Îţi spune ce probleme are

Nu pretinde că e mereu în formă maximă, pentru că nimeni nu este. Preferă să discute cu tine ceea ce îl preocupă, neliniştile sale.

15. Este simte mereu agitat/ă când este aproape de tine

Mai întâi, a fi agitat este o reacţie normală atunci când întâlnim o persoană nouă şi nu suntem obişnuiţi cu ea. Dar dacă persoana iubită pare să aibă fluturi în stomac de fiecare dată când sunteţi împreună, este cu siguranţă îndrăgostit/ă.

16. Se poartă natural în prezenţa ta

Nu încearcă să se ascundă şi îţi arată că nu este mereu perfect.

Citeşte şi: Ai găsit jumătatea perfectă? 10 semne sigure

17. Observă schimbările

Dacă ţi-ai făcut o nouă freză sau ai făcut o altă schimbare, cu siguranţa va observa.

18. Te caută pe reţelele de socializare

Îţi cere prietenia pe toate reţelele de socializare.

19. Îţi trimite emailuri

Sau spanchat-uri. Oriunde ar fi, pare să nu facă altceva decât să-ţi trimită mesaje prin toate metodele pe care le are la dispoziţie.

20. Zâmbeşte

Şi chiar foarte mult. Un zâmbet larg care nu dispare în câteva secunde este dovada unui interes real.

21. Te invită să-i cunoşti gaşca

Asta înseamnă că începi să deţii un loc important în viaţa sa. Este deci esenţial, ca la un moment dat, să-i cunoşti anturajul.

22. Nu se joacă cu tine

Când îi scrii, răspunde. Nu aşteaptă trei zile înainte de a spune un simplu „ok”. Altfel spus, nu se joacă de-a „indiferenţa”.

23. Este gentil/ă

Aceasta este cheia unei relaţii reuşite. Să nu-ţi facă glume proaste sau alte figuri neplăcute şi să nu-ţi tragă plase.

Citeşte şi O prietenie din două nu este reciprocă

24. Îţi apreciază prietenii

Face eforturi să-i cunoască şi să-i întâlnească. În cele din urmă, dacă sunt importanţi pentru tine, trebuie să se intereseze de ei.

25. Îţi dă telefon

Când vrea să-ţi propună ceva, nu-ţi scrie, ci te sună. Este mult mai direct şi mai personal.

Dacă în situaţia ta se aplică cele mai multe dintre aceste semne, atunci mergi mai departe. Nu aşteaptă decât să începeţi o relaţie minunată.

Cele mai citite

Atenție! Noi postări sponsorizate pe social media promovează falsele oportunităţi de investiţii

Specialiștii din Dispeceratul Național de Securitate Cibernetică au emis o avertizare cu privire la noi postări sponsorizate pe rețelele sociale care promovează oportunități false...

Atenție! Noi postări sponsorizate pe social media promovează falsele oportunităţi de investiţii

Specialiștii din Dispeceratul Național de Securitate Cibernetică au emis o avertizare cu privire la noi postări sponsorizate pe rețelele sociale care promovează oportunități false...

Credit pentru tineri casatoriti garantat de stat, prin Family Start

Guvernul a lansat de curând câteva programe de creditare concepute cu scopul de a susține familiile tinere sau persoanele care intenționează să-și formeze o...
Ultima oră
Pe aceeași temă