10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecial24 de zile pana la meciul dintre Bute si Pascal: “Nu va...

24 de zile pana la meciul dintre Bute si Pascal: “Nu va face fata ritmului pe care-l voi impune! Lucrez la un plan A, dar si la un plan B”

Lucian Bute se pregateste intens de marea lupta cu Jean Pascal din ianuarie 2014, fostul campion mondial promitand ca adversarul sau nu va rezista ritmului impus de el in timpul luptei.

Bute isi va apara in lupta cu Pascal titlul NABF la categoria semigrea, intalnirea urmand sa aiba loc pe 18 ianuarie in Bell Centre, din Montreal.

“Jean Pascal este genul de boxer care poate lupta intre 90 si 120 secunde pe runda. Nu va face fata ritmului pe care-l voi impune eu. Lucrez alaturi de Stephan Larouche la un plan A, dar si la un plan B.

Pot sa-l inving pe Pascal si o sa-l vedeti pe Bute de altadata. Ma simt bine, sunt concentrat si relaxat. Va fi un duel pe care il voi controla doar eu.“, declara Lucian Bute, conform presei canadiene.

Desi lupta dintre cei doi era stabilita in 2013, Bute a suferit o interventie chirurgicala la mana stanga si a fost nevoit sa amane intalnirea. In 2012 a pierdut titlul IBF dupa o lupta cu Carl Froch, in Anglia.

A castigat titlul NABF dupa ce l-a invins pe rusul Denis Gracev, in 12 runde, tot la Montreal, acesta fiind primul meci disputat de pugilistul roman dupa infrangerea in fata britanicului Froch, in mai 2012.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă