8.9 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecial10 lucruri despre bebeluşul regal. Ce legătură există între copil şi DRACULA

10 lucruri despre bebeluşul regal. Ce legătură există între copil şi DRACULA

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a intrat, luni, în travaliu. Până în acest moment, sexul copilului nu a fost dezvaluit, însă cei de la AFP au întocmit o listă cu zece detalii care sunt, deja, cunoscute despre ”bebeluşul regal”.

Genealogii sunt de părere că, pe de-o parte, viitorul copil al lui Kate şi al lui William ar putea fi înrudit cu Dracula, prinţul din secolul al XV-lea care l-a inspirat pe scriitorul irlandez Bram Stoker să scrie faimoasa poveste despre celebrul vampir. Pe de altă parte, arborele genealogic al bebeluşului ar arăta că printre strămoşii săi s-ar afla şi un sultan, descendent al profetului Mahomed.

Finlanda le-a făcut deja un cadou lui Kate şi lui William, o ”cutie” specială  pentru bebeluşi pe care o primesc toate viitoarele mămici în ţările nordice şi care include haine, sutien pentru alăptare, dar şi alte lucruri necesare pentru creşterea unui nou născut.

Înainte, ministerul de interne trebuia să fie martor la naşterea unui viitor moştenitor regal pentru a se asigura că bebeluşul este legitim. Tradiţia a fost abandonată în 1936.

Copilul nu trebuie să poarte în mod obligatoriu un nume de familie. Totuşi, Kate şi William vor ca bebeluşul să aibă un nume şi vor putea alege dintre combinaţiile Mountbatten-Windsor, Wales şi Cambridge.

Vezi şi VIDEO LIVE. Ducesa de Cambridge se pregăteşte să nască. Kate Middleton a fost internata în spital

Naşterea bebeluşului regal va fi sărbătorită în mai multe colţuri ale lumi. Cascada Niagara, Turnul Naţional Canadian, dar şi fântânile londoneze din Trafalgar Square vor fi colorate în roz sau albastru, în funcţie de sexul copilului.

Jurnaliştii s-au instalat de trei săptămâni în faţa spitalului unde va naşte Kate. În 1982, Prinţesa Diana a reuşit, însă, să păcălească presa. A anunţat că va naşte pe 1 iulie, dar s-a dus la spital cu zece zile mai devreme.

Bebeluşul regal a dat naştere celor mai ciudate pariuri. Se pot câştiga bani frumoşi dacă pariezi pe ce nume va purta copilul sau pe ce culoare de păr va avea. Casele de pariuri, de exemplu, deja mizează pe numele Alexandra, dacă este fată, sau George, dacă este băiat.

Copilul lui Kate şi al lui William are deja propria lui pagină de Wikipedia – “Child of the Duke and Duchess of Cambridge”.

Fostul premier australian, Julia Gillard, i-a pregătit şi ea un cadou bebeluşului. I-a tricotat un cangur.

David Backham crede că bebeluşul regal ar trebui să îi poarte numele. ”Cred că ar trebui să aleagă numele David, dacă este băiat”, a declarat, recent, fotbalistul într-un interviu.

Kate Middleton şi Prinţul William s-au căsătorit pe 29 aprilie, 2011, la Catedrala Westminster din Londra. Kate va naşte la spitalul St. Mary, acelaşi spital la care a fost adus pe lume în 1982 şi Prinţul William.

Cele mai citite

Ciolacu transmite că soarta colaborării dintre PSD și PNL se discută pe 10 iunie

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, marţi, că pe data de 10 iunie, ziua de după alegerile locale şi europarlamentare, va avea loc...

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...

Ciolacu transmite că soarta colaborării dintre PSD și PNL se discută pe 10 iunie

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, marţi, că pe data de 10 iunie, ziua de după alegerile locale şi europarlamentare, va avea loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă