14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăGDPRCurele de slabire trebuie alese in functie de profesie

Curele de slabire trebuie alese in functie de profesie

Persoanele care vor sa obtina rezultate bune in urma dietelor de slabire trebuie sa le asocieze cu stilul de viata, profesie si analiza sangelui. Specialistii afirma ca o persoana care are un job solicitant din punct de vedere fizic are alte nevoi nutritionale comparativ cu o persoana care sta opt ore la birou si merge cu masina pana acasa, informeaza Ziare.com.

"In orice regim, sunt obligatorii cinci mese pe zi, trei principale si doua de fructe. Regula de baza, care se aplica pentru orice pacient este cea a combinatiilor alimentare. Carbohidratii nu se consuma cu proteinele, fructele nu se combina intre ele si dupa ora 19:00 nu se mai mananca nimic.

Cantitativ si calitativ, dieta difera de la un pacient la altul. Organismul trebuie obisnuit cu anumite portii si cu o rutina alimentara zilnica", spune Lygia Alexandrescu, lector universitar specialist in nutritie.

Totodata, persoanele fumatoare au alta nevoie de dulce decat cele nefumatoare. Chiar daca pacientul respecta planul alimentar dat de medic, asta ii asigura doar doua treimi din reusita unui regim.

O treime o reprezinta miscarea fizica, sub orice forma: alergat, mers pe banda, inot, schi, patinaj. In plus, fiecare persoana ar trebui sa faca plimbari de 45 de minute zilnic, esentiale pentru digestie, circulatia sangelui si oxigenarea creierului.

Cele mai citite

ACAROM: Producția de mașini din România a crescut cu peste 7% la început de an

Producţia naţională de automobile a crescut, în primele trei luni ale acestui an, cu 7,1%, până la 152.912 de unităţi, comparativ cu acelaşi interval...

Investițiile Guvernului Ciolacu conduc la o creștere semnificativă a producției industriale în România

Premierul Ciolacu își validează strategia de investiții, pe măsură ce producția industrială a României înregistrează o creștere notabilă în 2024. Potrivit datelor publicate de...

Remus Pricopie: “Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat?”

"Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse să câștige alegerile, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat si, eventual, eliminat...
Ultima oră
Pe aceeași temă