23.2 C
Bucharest
Tuesday, 3 October 2023
HomeSocialVremea se încălzește luni și marți. La București - până la 10...

Vremea se încălzește luni și marți. La București – până la 10 grade

Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în prima parte a zilei, cu precădere în nord-vest, unde vor mai fi precipitaţii slabe, ploi în zonele joase şi mixte în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, ce pot favoriza depunerile de polei.

Vântul va prezenta intensificări la munte, mai susţinute pe creste, unde vitezele vor depăşi 80…90 km/h şi zăpada va fi spulberată, dar local şi în regiunile vestice cu rafale de 50…55 km/h.

În restul zonelor vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 şi 12 grade, iar cele minime între -7…-6 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 7…9 grade în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse va fi ceaţă.

La București, maxima termică va fi de 9…10 grade, iar minima de 0…1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Am luat un pumn de pastile, am încercat să mă otrăvesc!

"În Grecia e lege că n-ai voie să ții mai mult de 30 de zile un om în arestul poliției. Când m-au arestat...

SUA vor ca în Nagorno-Karabah să se garanteze dreptul de întoarcere a zeci de mii de armeni

Statele Unite(SUA) au reiterat luni apelul lor în favoarea unei misiuni internaţionale de observare în Nagorno-Karabah, pentru a garanta dreptul de întoarcere a zeci...

Femeie găsită moartă în baia unui restaurant, de propriul soț. Ce doi se întorceau de la o înmormântare

Cei doi se întorceau de la înmormântarea mamei femeii și au decis să se oprească să mănânce la un restaurant aflat la ieșirea...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies