Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

VIDEO Un copil de 11 ani, îl sfătuieşte pe Petre Daea: Mai greșim cu toții

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a făcut o vizită în județul Sibiu și a mers inclusiv la o familie de agricultori. Petre Daea s-a pus la masă cu cel mai mare critic al său, un băiețel de 11 ani, Raul Ștefu.

Share

Rl online 0 comentarii

09.03.2018 - 14:28

Băiatul i-a spus ministrului că îl urmărește cu mare atenție și l-a îndemnat să fie mai atent la exprimare, chiar dacă ”mai greșim cu toții”.

Ministrul i-a oferit băiatului numărul de telefon și i-a spus ca atunci când nu-i place ceva să pună mâna pe telefon și să-l sune. Daea i-a cerut băiatului să fie cel mai aspru critic al său.

 

Comentarii

loading...