8.6 C
București
luni, 18 octombrie 2021

Vaslui: Poliţistul care a împuşcat în cap un tânăr, cercetat penal sub acuzaţia de omor

Agentul Mihai Vizitiu din cadrul Biroului Rutier a fost pus la dispoziţie vineri.

„Astăzi (vineri – n.r.) am primit înştiinţare că agentul implicat în incidentul de joi a fost pus la dispoziţie şi că este cercetat penal sub acuzaţia de omor. Când un poliţist este pus la dispoziţie, acestuia i se iau din sporuri, dar îşi continuă activitatea poliţienească, în funcţie de ceea ce va dispune şeful Inspectoratului. Aşadar, pe toată perioada anchetei, care se află în desfăşurare, agentul vizat va presta activităţile dispuse de şeful IPJ Vaslui”, a declarat, vineri, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Silvia Manta.

Agentul Mihai Vizitiu este cercetat acum de procurori pentru omor, după ce l-a împuşcat, joi, pe nepotul fostului şef al Biroului Rutier Vaslui.

Tânărul de 27 de ani era urmărit de poliţiştii de la Rutieră, care aveau informaţiii că acesta conduce un autoturism, deşi avea permisul suspendat, fiind cercetat în mai multe dosare pentru încălcarea legislaţiei rutiere. Arma poliţistului s-ar fi descărcat în timp ce îl imobiliza pe Adrian Munteanu, iar victima a murit la scurt timp.

Ultima oră
Pe aceeași temă