32.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSocialUniversitatea din Reşiţa va fi încorporată în Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj

Universitatea din Reşiţa va fi încorporată în Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a solicitat introducerea pe ordinea de zi suplimentară a ședinței de Guvern de joi a unui proiect de Hotărâre referitor la organizarea Ministerului Educației și Cercetării.

„Este vorba despre fuziunea prin absorbţie a Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa de către Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca”, a explicat ministrul Monica Anisie.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă