Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un nou caz de hărțuire sexuală zguduie Poliția Română. Lider de sindicat, în vizorul superiorilor

Poliția Română se află în centrul atenției după câteva dezvăluiri zguduitoare. După cazul polițistului pedofil și demisia rectorului de la Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", Daniel Costel Torje, un nou scandal de hărțuire sexuală a revenit în centrul atenției.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.01.2018 - 18:45

După episodul de la București, un caz scandalos de la Huși a fost repus pe tapet după ce a fost mușamalizat.

Liderul de sindicat Iulian Antohe a fost acuzat, în urmã cu sase ani, cã a agresat sexual o colegã. Rezultatul a fost oarecum previzibil. Polițista a fost mutatã disciplinar, iar liderul de sindicat și-a consolidat poziția, informează vremeanoua.ro, citat de evz.

Detaliile oferite de sursa menționată sunt incredibile. Singurele urmãri ale episodului au fost zgârieturile de pe fatã, lãsate de politista hãrtuitã. Individul amorezat a fost nevoit sã vinã la muncã cu ochelari de soare. Cazul ar fi fost stins repede, dupã ce femeia, brusc, ar fi refuzat sã depunã plângere penalã împotriva politistului Iulian Antohe, în prezent presedinte al sindicatului politistilor de frontierã vasluieni. 

Mai mult decât atât, în acelasi an, aceasta ar fi fost mutatã la Politia de Frontierã din Brãila.

Reprezentantii ITPF Iasi au precizat pentru vremeanoua.ro cã s-au fãcut verificãri, dar “nu au rezultat probe privind aspectele semnalate. Agenta a declarat cã nu vrea sã facã plângere împotriva ofițerului”.

Surse din cadrul Politiei de frontierã sustin cã mai multe politiste de frontierã ar fi acuzat faptul cã au primit avansuri din partea aceluiasi lider de sindicat. Dar nu au mai vrut sã facã raport sau sã îl reclame pe politistul iubãret, de fricã sã nu fie mutate cu serviciul în alt judet. 

Din datele furnizate de cãtre Denis Lazãr, purtãtoarea de cuvânt a Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontierã Iasi, situatia prezentatã a existat.

În 2012, o agentã de politie din cadrul Politiei de Frontierã Vaslui a prezentat un raport personal, prin care aducea la cunostinta sefilor faptul cã ofiterul în cauzã o hãrtuieste sexual.

“Imediat, o echipã din cadrul Serviciului Control al IGPF s-a deplasat la STPF Vaslui, pentru efectuarea de verificãri cu privire la aspectele semnalate. Pe timpul cercetãrilor, agentul în cauzã a precizat, în scris, cã nu doreste sã formuleze plângere penalã împotriva ofiterului”, a precizat Denis Lazãr, purtãtor de cuvânt.

Comentarii

loading...