37.4 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSocialUn motociclist drogat a lovit un polițist din Ilfov

Un motociclist drogat a lovit un polițist din Ilfov

Un motociclist drogat a dat peste un polițist care încerca să îl oprească. Urmărirea s-a desfășurat în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN1, Ilfov.

Echipajul de poliție a urmărit două motociclete care se deplasau pe DN1A, dinspre Crevedia în direcția București.Unul dintre cei doi motocicliști a redus inițial viteza de deplasare, iar când a ajuns în apropierea polițistului, a întors motocicleta de mai multe ori și a mărit viteza, lovindu-l pe polițist. Apoi, ambii motocicliști au fugit de la locul faptei, transmite oradesibiu.ro.

Polițiștii au trecut la urmărirea motocicliștilor, care la un moment dat și-au continuat deplasările pe străzi diferite, context în care echipajul de poliție a continuat urmărirea motocicletei care îl acroșase pe polițist, însă a pierdut-o din cauza vitezei foarte mari cu care se deplasa a motocicleta.

Un motociclist drogat a lovit un polițist în Ilfov, acesta fiind internat acum la spital, iar unul din motocicliști a fost găsit că a consumat substanțe psihoactive

Polițistul a ajuns la spital, fiind în continuare internat.

Ulterior, au fost identificați și depistați ambii motocicliști. Aceștia au fost testați cu aparatele alcooltest și drug test, stabilindu-se faptul că al doilea motociclist avea rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive, conform IPJ Ilfov.

A fost deschis un dosar de urmărire penală în care se fac cercetări pentru ultraj.

Încăierare în București, după o șicanare în trafic. Este implicat un motociclist

Poliția cercetează un caz de încăierare în București, care s-ar fi produs după o șicanare în trafic.

În scandal sunt implicați un șofer și pasagerul aflat cu el în mașină, precum și un motociclist.

Poliția a fost chemată să intervină în seara zilei de sâmbătă, după ora 22. Incidentul s-a produs în Sectorul 1, pe raza Secției 2 Poliție.

„Din primele date a rezultat faptul că, pe fondul unei şicanări în trafic, cele trei persoane s-au implicat într-o altercaţie, în urma căreia conducătorul auto şi cel moto au suferit anumite vătămări. Au fost evaluaţi medical la faţa locului”, a transmis Poliţia Capitalei.

Potrivit unor informații neoficiale, unul dintre bărbații implicați în scandal ar fi avut la el un cuțit.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă