5.2 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSocialUn elev din Teleorman care a agresat o profesoară a fost arestat...

Un elev din Teleorman care a agresat o profesoară a fost arestat preventiv

Judecătoria Alexandria a dispus, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii publice.

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la Tribunalul Teleorman, dar este executorie.

Agresorul fusese reținut de polițiști în urmă cu o zi, în același dosar fiind cercetați în stare de libertate, pentru săvârșirea acelorași infracțiuni, alți doi colegi de clasă, ambii în vârstă de 14 ani.

Incidentul în care o profesoară a fost agresată de elevi în clasă, în timpul unei ore de curs, este cercetat și de Inspectoratul Școlar Județean Teleorman. Reprezentanții instituției au anunțat că, în funcție de concluziile verificărilor, ancheta administrativă s-ar putea finaliza cu scăderea notei la purtare pentru elevii implicați.

Anchetele în acest caz au început după ce pe o rețea de socializare a apărut o înregistrare în care o profesoară este lovită și înjurată de mai mulți elevi. În plus, aceștia blochează ușa și nu îi permit să părăsească sala de clasă.

În urma verificărilor s-a stabilit că incidentul s-a produs la școala din comuna Poroschia, victima fiind o profesoară debutantă, care predă disciplina Cultură civică.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

ICCJ discută contestația asupra deciziei BEC privind Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) discută, în ziua de 19 martie 2024, contestația asupra deciziei prin care Biroul Electoral Central (BEC) a...
Ultima oră
Pe aceeași temă