24.1 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăSocialUn bărbat de 80 de ani a murit după o cădere de...

Un bărbat de 80 de ani a murit după o cădere de la etajul 3 al unui bloc din Cluj

Un bărbat de 80 de ani a decedat după ce a căzut de la etajul unui bloc de pe strada Tulcea din Cluj-Napoca, în această după-masă.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 17.50, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unui bloc situat pe strada Tulcea din Cluj-Napoca. La fața locului, aceștia au identificat un bărbat de 80 de ani, din Cluj-Napoca, echipajele medicale prezente – un echipaj SMURD cu o autospecială cu modul de descarcerare – aplicând măsurile de salvare specifice. Din nefericire, la scurt timp, s-a constatat faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viața, fiind declarat decesul. 

După ce acest bărbat de 80 ani a căzut de la etajul trei al unui bloc din Cluj, a fost dus la morgă pentru necropsie


Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor în care a survenit decesul, relatează actualdecluj.ro.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, cercetările sunt continuate într-un dosar penal de ucidere din culpă.

Anul trecut, la sfârșitul lunii noiembrie, o fată de doar 18 ani din Baia Mare a supraviețuit unei căzături de la etajul 8 al unui bloc.

Potrivit informațiior de atunci, persoana căzută de la etajul 8 este o fată în vârstă de 18 ani. Paramedicii ajunși de urgență la fața locului au descoperit că, în mod miraculos, tânăra prezintă semne vitale și au transportat-o la Spitalul Județean de Urgență, conform actualmm.ro.

O fată de 18 ani a căzut în data de 23.11.2021, seara, de la etajul 8 al unui bloc din Baia Mare. Aceasta a căzut pe acoperișul unui magazin și a fost preluată de un echipaj SMURD și dusă la spital.

Potrivit IPJ Maramureș, polițiștii au fost sesizați la 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut de la un etaj al unui bloc de pe bulevardul Traian din municipiu.

Conform polițiștilor este vorba de o tânără de 18 ani, „care, în timp ce se afla singură în apartament, a căzut de la etajul 8 pe acoperișul unui magazin”.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Farmecul bijuteriilor cu perle. Când și cum să porți aceste superbe accesorii?

Bijuteriile cu perle sunt printre cele mai elegante piese din colecția unei femei. Clasice și rafinate, ele au devenit o alegere tot mai populară...

Farmecul bijuteriilor cu perle. Când și cum să porți aceste superbe accesorii?

Bijuteriile cu perle sunt printre cele mai elegante piese din colecția unei femei. Clasice și rafinate, ele au devenit o alegere tot mai populară...

Cum te pregătești pentru venirea pe lume a copilului? 4 cumpărături esențiale

Odată cu apropierea momentului în care vei naște, trebuie să ai deja cumpărate anumite lucruri esențiale pentru îngrijirea bebelușului. Chiar dacă trebuie să fii...
Ultima oră
Pe aceeași temă