22.8 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSocialUn bărbat a fost înjunghiat în centrul Braşovului

Un bărbat a fost înjunghiat în centrul Braşovului

Potrivit primelor investigații, atacul ar fi pornit de la un conflict spontan.

Agresorul, cu identitate deocamdată necunoscută, este căutat de poliţişti.

Potrivit Poliţiei Braşov, conflictul a avut loc în stradă, în centrul Braşovului. Un trecător a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat a fost înjunghiat.

„Evenimentul a fost semnalat de un trecător prin apel la 112. S-a constituit echipa care efectuează verificări pentru stabilirea circumstanţelor şi identificarea autorului”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Victima a fost transportată la spital, starea sa fiind stabilă. Se pare că ea nu se cunoștea cu persoana care a atacat-o.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă