Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

sursa. Udemy.com. Site, pe care ,,expertul” cunoscut în România ca șef de sindicat penitenciar și expert în închisori, Sorin Dumitrașcu, își vinde cunoștințele economice reduse, de la 100 $ la 12 $

Tortură. ANP dă vina pe presă pentru încălcarea drepturilor deținuților. Anunță dubiosul Dumitrașcu.

Un personaj dubios, Dumitrașcu, devenit șeful asociației ,,gardienilor ”din penitenciare, cel care s-a destăinuit presei de presupuse servicii contracost pentru vasta lui experiență în ale prisoneratului de lux din România, se fofilează în spatele presei pe tema lui Dragnea

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 27.10.2019 - 01:23

Tortură

O comisie aprobă, comandantul cu grade militare respinge.Solicitarea lui Liviu Dragnea de a primi o permisie de ziua lui a fost respinsă de directorul penitenciarului Rahova, după ce inițial fusese aprobată de comisie, a declarat Sorin Dumitrașcu, purtătorul de vorbe din Administrația Națională a Penitenciarelor, șef al Asociației Sindicatelor din Penitenciare!Cererea ar fi fost respinsă după ce informația a ajuns în presă, pentru că Dragnea ar fi fost favorizat față de alți deținuți.

Invenții

Potrivit purtătorului de vorbe al ANP, profesorul de management online pe site-uri obscure, expertul în penitenciare de lux și șef de Sindicat Penitenciar, Sorin Dumitrașcu,  permisiile se acordă de regulă pentru bună purtare abia după cel puțin un an de detenție, pe când Liviu Dragnea ar fi beneficiat de acest tip de recompensă după numai cinci luni de detenție.

Nimic mai fals. Ce spune legea?

Legea 254/2013 completată cu legea 169/2017 spune, la Art. 98, aliniat 1, litera e, următoarele: Persoanelor condamnate care au o bună conduită și care au întreprins eforturile necesare în cadrul muncii prestate sau în cadrul activităților educative, moral-religioase, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică și asistență socială, al instruirii școlare și al formării profesionale li se acordă, prin procedura stabilită prin decizia directorului general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, următoarele recompense:e) permisiunea de ieşire din penitenciar pentru o zi, dar nu mai mult de 15 zile pe an. Astfel, Liviu Dragnea, ar fi primit conform legii, o zi de permisie din Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de 3 ani și jumătate de închisoare.Dragnea ar fi urmat să iasă din închisoare pentru o zi, chiar de ziua sa de naștere.

Liviu Dragnea se luptă să iasă definitiv din închisoare

Liviu Dragnea are pe rol o contestație în anulare, formulată pe 18 octombrie, potrivit legii, dacă cererea i s-ar admite, s-ar dispune eliberarea lui din penitenciar şi rejudecarea apelului de către un nou complet de cinci judecători.

Acesta a depus și un recurs în casație, pe 22 octombrie, prin care, Liviu Dragnea vrea să-i fie anulată condamnarea de 3 ani şi jumătate de închisoare.

 

Comentarii