Foto Arhiva

Suceava: Asasinul fostului viceprimar din comuna Moara a fost prins

Principalul suspect în cazul uciderii fostului viceprimar din comuna Moara, judeţul Suceava, a fost prins. Acesta este vecin cu victima şi se pare că înainte de crimă cei doi s-au certat într-un bar din localitate.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.04.2018 - 11:30

Principalul suspect în cazul crimei fostul viceprimar al comunei Moara, judeţul Suceava, găsit mort, miercuri dimineaţa, într-o baltă de sânge într-un şanţ în apropierea casei, a fost prins joi de poliţiştii suceveni.

Suspectul este vecin cu fostul viceprimar al comunei Moara, cei doi fiind văzuţi certându-se la un bar din localitate cu o seară înainte de a fi descoperită crima.

Conform unor surse din cadrul anchetei, martorii au declarat că cei doi bărbaţi s-au luat la ceartă în timp ce se aflau într-un bar din centrul localităţii, apoi au plecat împreună de acolo, spre casă. La un moment dat, bărbatul de 43 de ani l-ar fi atacat pe fostul viceprimar cu un cuţit, provocându-i leziuni în jurul gâtului.

Imediat după incident, bărbatul ar fi fugit, fiind căutat de poliţişti atât în comună, cât şi în localităţile din jur.

În cele din urmă, suspectul a fost prins în casa fratelui său, de unde a fost ridicat şi dus la audieri.

Suspectul a fost reţinut şi urmează să fie dus la Parchet pentru audieri, procurorii urmând să ceară arestarea acestuia pentru 30 de

Fostul viceprimar din comuna Moara, Zamfir Barbă, consilier local, a fost găsit înjunghiat într-un şanţ din apropierea casei.

Comentarii