7.4 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăSocialSubiectele momentului comentate de Ovidiu Vîntu. Ce spune despre Șoșoacă - VIDEO

Subiectele momentului comentate de Ovidiu Vîntu. Ce spune despre Șoșoacă – VIDEO

Scandalul cu Diana Șoșoacă, excluderea judecătorului Cristi Danileț din magistratură, vaccinarea obligatorie și achiziția suspectă a F16 sunt printre subiectele momentului.

Sorin Ovidiu Vîntu, fost patron de presă, a comentat pe rând toate subiectele menționate mai sus.

,, Diana Șoșoacă, senator al României, a cerut cu insistență jurnaliștilor, sau celor prezenți la ea acasă sau în birou le-a cerut legitimația de ziarist. Insistent, în repetate rânduri și marea profesionistă din Italia a refuzat să se legitimeze. Probabil că de asta a luat-o capul pe dna Șoșoacă, nu știu. Cert este că marea jurnalistă s-a comportat total neprofesional. Cum la fel de neprofesional se poartă și RAI, televiziunea de stat a Italiei, care nu a luat și nu a difuzat imaginile în care doamna Șoșoacă cerea cu insistență ca respectiva jurnalistă să se legitimeze. Asociația jurnaliștilor din Italia a făcut o declarație de-a-nboulea. Din câte se vede nivelul presei mondiale e la pământ dacă ne luăm după cea românească și după cea italiană. A lua partea italiencei în raport cu senatoarea României mi se pare o mare nedreptate. Nu o iubesc pe dna Șoșoacă, bărbatul ei mi se pare brr!, dar în cazul de față femeia a cerut legitimația jurnalistei, iar aceasta a refuzat să i-o dea. Văd că toate tv-urile o calcă pe dna Șoșoacă în picioare. Una nu a ridicat acest aspect, halal presă domnilor!,, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de Interne al Spaniei

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit joi, 30 martie 2023, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de interne al Regatului Spaniei, Fernando Grande-Marlaska Gómez, aflat...

Turcia a ratificat aderarea Finlandei la NATO

Parlamentul turc a ratificat în unanimitate joi seară aderarea Finlandei la NATO, care era blocată din mai anul trecut, la câteva zile după un...
Ultima oră
Pe aceeași temă