20.7 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSocialSocietateCele mai bune sloturi MegaWays de la Pragmatic Play

Cele mai bune sloturi MegaWays de la Pragmatic Play

Cei pasionați de sloturile video se pot bucura în prezent de o ofertă excelentă de jocuri în mediul online. Cazinourile de pe internet pun la dispoziția jucătorilor mii de păcănele care de care mai interesante, astfel că opțiunile de distracție sunt extrem de numeroase.

Unele dintre cele mai moderne, interesante și distractive sloturi din ziua de astăzi sunt cele de tipul MegaWays. În rândurile următoare îți voi prezenta câteva informații utile despre aceste păcănele MegaWays și îți voi oferi și câteva recomandări de jocuri din gama celor de la Pragmatic Play.

Sloturile MegaWays – ce sunt și cum funcționează?

Întâi de toate este util să afli ce reprezintă aceste sloturi MegaWays și cu ce ies ele în evidență.

După cum probabil știi deja, la toate sloturile online există un anumit număr de linii de plată. Este vorba practic despre numărul de posibilități în care simbolurile de pe role pot fi conectate între ele pentru a forma combinații câștigătoare.

La cele mai multe păcănele numărul de linii de plată este unul fix. Nu la fel însă este în cazul sloturilor MegaWays, acolo unde liniile de plată se modifică de la o învârtire la alta.

Astfel, fiecare rolă din cadrul sloturilor MegaWays poate afișa mai multe sau mai puține simboluri la fiecare învârtire. Acest lucru conduce la un număr variabil de linii de plată, care în cele mai bune situații poate ajunge chiar și la cifre impresionante de peste 220.000.

În aceste condiții, e clar că sloturile MegaWays îți pot oferi șanse mai bune de câștig. Fiind atât de populare, multe cazinouri oferă chiar și bonusuri în cadrul acestor tipuri de păcănele, iar dacă și tu ești interesat de ele, atunci vezi aici cele mai bune oferte cu rotiri gratuite fără depunere.

Top sloturi MegaWays de la Pragmatic Play

Unul dintre cei mai cunoscuți producători de sloturi MegaWays este în momentul de față Pragmatic Play. Este vorba despre un furnizor de jocuri moderne, inedite și pline de simboluri și funcții interesante.

Așadar, personal îți recomand să răfoiești oferta de sloturi Pragmatic Play dacă vrei să testezi aceste păcănele MegaWays. Dacă însă nu știi ce jocuri să alegi, atunci poți ține cont de următoarele recomandări:

1. The Dog House MegaWays

Iubitorii de animale și de câini în mod special nu ar trebui să rateze sub nicio formă acest slot MegaWays de la Pragmatic Play. Tematica sa este una foarte atractivă, simbolurile fiind reprezentate, printre altele, de diverse rase de câini și de obiecte asociate acestora – cușcă de câine, zgardă, os și altele.

Simbolurile “Bonus” îți vor aduce la The Dog House MegaWays până la 20 de rotiri gratuite. Partea și mai interesantă este că în timpul acestora există simboluri Sticky Wild, adică Wild-uri care rămân fixate pe poziții până la finalul jocurilor bonus.

În plus, simbolurile Wild pot aduce cu ele și multplicatori de câștig de 2x sau 3x. Astfel, pe lângă o tematică foarte atractivă și distracție garantată, slotul The Dog House MegaWays îți poate genera și câștiguri fabuloase.

2. Madame Destiny MegaWays

Acest slot este destinat în mod deosebit celor pasionați de magie și de ritualurile acesteia, deoarece aceasta este tematica abordată în cadrul lui. Globurile de cristal, cărțile de joc sau sticluțele cu poțiuni magice sunt doar câteva dintre cele mai interesante simboluri pe care le vei întâlni.

Simbolurile speciale sunt cele “Wild” și “Scatter”, care vor contribui la o experiență de joc excelentă. Toate simbolurile Wild au un multiplicator de câștig de 2x, iar 3 simboluri Scatter afișate pe ecran vor declanșa speciala cu rotiri gratuite.

În funcție de norocul tău vei primi 5, 8, 10 sau 12 free spins și de asemenea va fi ales în mod aleatoriu un multiplicator de câștig cuprins între 2x și 25x, care va înmulți fiecare câștig obținut în timpul rundelor gratuite.

3. Great Rhino MegaWays

Simbolurile cu animale sălbatice precum rinoceri, gorile, hiene sau feline te așteaptă în cadrul jocului Great Rhino MegaWays să îți ofere câștigurile mult dorite. Pătrunde pe un tărâm sălbatic al Africii și distrează-te la acest slot inedit care îți aduce până la 200.704 linii de plată.

Simbolul Scatter, reprezentat printr-o monedă de aur cu un rinocer, este cel care îți poate aduce rotiri gratuite, dacă este afișat de minim 3 ori pe ecran. Va trebui să alegi la startul specialei un anumit număr de rotiri gratuite, care va fi asociat și cu un anumit multiplicator de câștig.

Poți obține astfel pânâ la 25 de jocuri gratuite, iar multiplicatorii oferiți ajung și până la 10x, deci vei avea șansa de a obține câștiguri excelente.

În afară de cele 3 jocuri prezentate mai sus, în portofoliul Pragmatic Play vei găsi multe alte sloturi MegaWays la fel de interesante. Iată în următoarea listă alte câteva jocuri pe care ți le recomand să le încerci:

  • Chilli Heat MegaWays
  • 5 Lions MegaWays
  • Big Bass Bonanza MegaWays
  • Extra Juicy MegaWays
  • Power of Thor MegaWays

Oricare dintre aceste jocuri vei alege, te asigur că vei beneficia de distracție la cele mai înalte cote și vei descoperi imediat farmecul și adrenalina adusă de sloturile MegaWays.

Cele mai citite

Circulația pe Transalpina, oprită în acest weekend

Circulaţia rutieră va fi oprită, sâmbătă şi duminică, pe drumul naţional DN 67C, pentru desfăşurarea competiţiei sportive „Transalpina Master Challenge”. Potrivit Direcției Regionale de Drumuri...

Circulația pe Transalpina, oprită în acest weekend

Circulaţia rutieră va fi oprită, sâmbătă şi duminică, pe drumul naţional DN 67C, pentru desfăşurarea competiţiei sportive „Transalpina Master Challenge”. Potrivit Direcției Regionale de Drumuri...

One United Properties, inclusă de Nicușor Dan în ”mafia imobiliară”, hărțuiește în instanță jurnaliști și ONG-uri

Compania One United Properties, fondată de foștii bancheri Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, se remarcă în ultima vreme prin acționarea în judecată a...
Ultima oră
Pe aceeași temă