13.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Scandal la Poliția Capitalei între două femei polițist. Ce s-a dispus în acest caz

Un conflict a izbucnit între două femei, ambele polițiste. Incidentul a avut loc în sediul Serviciului de Reținere și Arestare Preventivă din Capitală, după ce un agent al structurii și-a adus soția, tot polițist, în sediu, iar aici femeia s-a certat cu o colegă a soțului, aflată în timpul serviciului.

S-au dispus verificări de către Directorul Serviciului Independent de Reținere și Arestare Preventivă pentru pătrundere fără drept în sediu a unei femei, care, în 2 septembrie ar fi amenințat și ar fi adresat cuvinte jignitoare unui agent de poliție, tot femeie, din cadrul subunității.

„Din primele date a rezultat că în seara de 2 septembrie, în jurul orei 22.30, un agent de poliție, din cadrul structurii, aflat în serviciu, ar fi introdus în sediu o persoană, pe care a prezentat-o ca fiind soția sa. Ulterior, cei doi s-ar fi deplasat la biroul in care își exercita atribuțiile de serviciu agentul (femeie) menționat anterior, iar femeia i-ar fi adresat cuvinte jignitoare. A fost identificată persoana în cauză, tot polițist, în cadrul altei structuri”, conform Poliției Capitalei.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au preluat ancheta pentru clarificarea situației. De asemenea, au fost declanșate și verificări interne, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale.

Ultima oră
Pe aceeași temă