Foto Arhiva

Scandal la alegerile FRF: "De greşeli de ce nu vorbiţi"

Prima parte a Adunării Generale a FRF, în care au avut loc discursuri şi s-a prezentat bilanţul federaţiei, s-a încheiat, la partea a doua a şedinţei urmând ca Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan să îşi prezinte programul electoral şi să se voteze.

Share

Rl online 0 comentarii

18.04.2018 - 13:41

În timpul AG de la Casa Fotbalului, câţiva fani au afişat bannere pe gardurile din faţa federaţiei: “Lupescu preşedinte”. “Om de fotbal, nu de minifotbal”, “Vrem stadion fără pistă”.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a prezentat situaţia tehnică, în cadrul adunării fiind prezentate şi situaţia financiară şi de audit.

Felix Grigore, reprezentant al Comisiei de Competiţii, a fost interpelat de un alegător în momentul în care a spus că de când este la federaţie, forul a arătat deschidere şi a ascultat pe toată lumea. “Mie nu mi-aţi răspuns la niciun mail”, a spus unul dintre alegători.

Şi Răzvan Burleanu, care a prezentat realizările federaţiei, a fost interpelat la finalul alocuţiunii sale, de reprezentantul clubului Progresul Bucureşti, Tudor Iacov. “De greşeli de ce nu vorbiţi? Despre centrele de excelenţă de ce nu vorbiţi?”.

La AG a FRF sunt prezenţi şi Servet Yardimci, membru în Comitetul Executiv al UEFA, şi Bjorn Vassallo, director asociaţii europene din cadrul UEFA. La şedinţă este invitat şi Adrian Mutu.

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, lipseşte. La sediul FRF a sosit şi Mircea Lucescu, susţinător al lui Lupescu

Comentarii