Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

În calitate de partener în domeniul habitatului şi al construcţiilor, Saint-Gobain susţine programul educaţional LEADERS Explore

Saint-Gobain susţine proiectul LEADERS Explore pentru studenți

Programul educaţional LEADERS Explore este dezvoltat de Fundaţia Leaders şi este dedicat studenţilor care vor să îşi descopere propriul potenţial şi să îşi conştientizeze valorile şi atuurile personale

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 30.08.2018 - 18:54

„Susţinerea programului LEADERS Explore reprezintă o reafirmare a angajamentului Saint-Gobain de a investi în îmbunătățirea aptitudinilor tinerilor aflaţi la începutul carierei şi în dezvoltarea comunităţii profesionale în care activăm”, a declarat Magdalena Kokosz, Director Resurse Umane, Delegația Saint-Gobain pentru Polonia, România, Bulgaria și Turcia.

„Credem în tinerii cu valori și principii puternice și îi susținem să devină liderii responsabili care fac România puternică la toate nivelurile. De aceea, apreciem și felicităm deschiderea Saint-Gobain față de inițiativele noastre, față de dorința de a declanșa potențialul tinerilor și de a forma lideri vizionari, responsabili și curajoși”, a declarat Robert Țopârlea, Project Manager LEADERS Explore – studenți.

În cadrul programului, Saint-Gobain susține participarea a 30 de studenți ai facultăților de construcții și arhitectură. De-a lungul sesiunilor, specialişti din cadrul companiei au interacţionat cu participanţii pentru a le oferi informaţii utile despre ce înseamnă o carieră în domeniul construcţiilor, într-un modul special, de tip „Bibliotecă umană”.

LEADERS Explore este un program național de leadership adresat studenților, care se desfășoară în principalele centre universitare din ţară (București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara) şi cuprinde peste 30 de ore de ateliere interactive şi de orientare vocaţională cu traineri specializați din multiple domenii de activitate (IT, banking, construcții, agricultură sau antreprenoriat).

Programul completează formarea studenților din România cu o serie de competențe cheie, precum inițiativă, încredere în sine, empatie, responsabilitate personală sau lucru în echipă, pe baza cărora îşi pot construi viitoarea carieră.

Următoarele sesiuni vor avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 17-20 septembrie, respectiv 24-27 septembrie şi vor reuni 70 de studenţi cu profiluri diferite, de la IT, economic, medicină, farmacie, construcții, agricultură, până la arte, design interior, drept, psihologie şi administrație publică. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

loading...