Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Primarul Firea consideră că trebuia convocat chiar azi Comitetul pentru Situații de Urgență

Primarul în funcție, Gabriela Firea, consideră că trebuia convocat chiar duminică (azi) Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență, întrucât rata de infectare în București a depășit 3 la mie.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

18.10.2020 - 19:40

Primarul în funcție, Gabriela Firea, consideră că trebuia convocat chiar duminică (azi) Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență, întrucât rata de infectare în București a depășit 3 la mie.

Anunțul privind atingerea unei rate de infectare de 3,02 la mie a fost făcut duminică de DSP București. Imediat după aceea, prefectul Capitalei și premierul Orban au anunțat că va fi convocat Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență dar că, potrivit legii, de la anunțul DSP există un termen de 24 de ore pentru convocarea CMSU.

"Decizia ar trebui să fie luată în cadrul Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă. Nici până în acest moment prefectul numit de Guvern nu ne-a convocat într-o şedinţă a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă. Eu înţeleg şi cred că şi dumneavoastră înţelegeţi exact care este explicaţia termenului urgent, respectiv urgenţă şi anume un Comitet care se poate întruni oriunde, oricând şi în weekend şi sâmbăta şi duminica şi dacă sunt sărbători legale sau dacă este Crăciun sau Paşte. Prin urmare, noi nu avem cum să forţăm o întrunire a Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă", a declarat, duminică, primarul în funcție, Gabriela Firea.

Citește totul despre:

#firea #lazi

Comentarii