Prefectul Alin Stoica

Prefectul Capitalei refuză cererea de instituire a stării de alertă în Sectorul 1

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat, joi, că a respins cererea de instituire a stării de alertă în Sectorul 1.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.06.2021 - 13:10

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat, joi, 10 iunie 2021, că a respins cererea de instituire a stării de alertă în Sectorul 1.

Cererea de instituire a stării de alertă fusese înaintată de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1, la inițiativa primarului de sector, Clotilde Armand. Ea ar fi considerat că, dacă intră în vigoare starea de alertă în Sectorul 1, va avea dreptul să ia măsuri de forță împotriva firmei de salubritate cu care este în conflict.

Pe de altă parte, joi, primarul Clotilde Armand a anunțat, într-un mesaj postat pe internet, că ea își continuă activitatea ca primar de sector, chiar dacă nu este rezolvată problema deșeurilor de pe străzi.

"Sunt destui care au impresia că ne vor ţine blocaţi în această dispută cu firma de salubrizare. Nici vorbă. Noi mai avem şi alte chestiuni de făcut la Primăria Sectorului 1. Am început astăzi o amplă acţiune de reparare şi întreţinere a mai multor străzi în zona Bucureştii Noi - Chitila", a anunțat primarul Sectorului 1 într-un mesaj postat pe Facebook.

Comentarii