5.1 C
București
luni, 25 octombrie 2021

Pompierii români care se întorceau din Grecia au acordat ajutor victimelor unui accident rutier

Pompierii români de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, care au luat parte la misiunea de limitare şi lichidare a incendiilor de pădure din Grecia, în timp ce se întorceau acasă au intervenit la un accident rutier cu victime, produs la intrare în Târgu Mureş.

„După un drum lung şi obositor, înainte să fie primiţi cu aplauze din partea camarazilor care se aflau în aşteptare pe platoul ISU Mureş, salvatorii au oprit la intrare în municipiul Târgu Mureş pentru a interveni în cazul producerii unui accident rutier între două autoturisme cu o victimă încarcerată – gest prin care au dovedit încă o dată profesionalismul şi implicarea de care dau dovadă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Mureş, Dan Petru Daniel.

În accidentul petrecut la intrarea în Târgu Mureş dinspre Sighişoara au fost implicate două autoturisme în care erau şase persoane – una de cod roşu, una de cod galben şi patru de cod verde.

După sosirea echipajului de descarcerare, cei zece pompieri au revenit la bază.

Pompierii români au fost apreciați de autoritățile și de oamenii simpli din Grecia, după ajutorul dat la lichidarea incendiilor.

Citește și: Misiunea pompierilor români în Grecia continuă. Ce localitate supraveghează

Misiunile pompierilor militari români în continuă desfășurare

Ultima oră
Pe aceeași temă