24.9 C
București
duminică, 26 iunie 2022
AcasăChiar acumMisiunea pompierilor români în Grecia continuă. Ce localitate supraveghează

Misiunea pompierilor români în Grecia continuă. Ce localitate supraveghează

Pompierii români continuă misiunea din Grecia și vineri supraveghează o zonă amenințată de incendii din apropierea unei localități.

Pompierii români se află în apropierea localității Megara. Ei vor acționa pentru îndepărtarea posibilelor focare ascunse, ținând cont că riscul de incendiu în zonă rămâne unul ridicat.

Joi, pompierii români au fost în aceeași zonă. Potrivit IGSU, pompierii militari au desfășurat misiuni de supraveghere, monitorizare și lichidare ale focarelor ascunse. Echipajele au fost împarțite în trei sectoare de intervenție, toate misiunile fiind realizate în cooperare cu pompierii eleni.

La fața locului, a fost operaționalizat Punctul de comandă mobil, pentru o coordonare optimă a echipajelor din teren. De asemenea, echipa de monitorizare aeriană a activat drona și a desfășurat activități specifice. Alături de specialiștii români, a ridicat drona și o echipă de monitorizare aeriană elenă.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ministerul român de Externe ironizează declarațiile Rusiei despre „România Mare”

Ministerul Afacerilor Externe al României ironizează declarațiile Rusiei, care susținea că intrarea Republicii Moldova în UE ar însemna că se reface "România Mare". O...

Cel mai bun program educațional din UE este “Traista cu sănătate”, desfășurat în România

Cel mai bun program educațional din UE este “Traista cu sănătate”, desfășurat în România. Acest titlu a fost acordat de Comisia Europeană. Programul „Traista cu...

Maia Sandu ar putea face o vizită la Kiev

Președinta Maia Sandu ar putea face o vizită la Kiev, unde ar urma să aibă o întâlnire cu președintele Volodimir Zelenski. "Există un asemenea...
Ultima oră
Pe aceeași temă