Foto: Metrorex

Poliția a reținut o femeie care ar fi comis crima de la metrou

O femeia de 36 de ani a fost reținută de Poliție, fiind acuzată că a împins în faţa metroului, marți seară, o tănără, care a murit, informează Digi 24.

Mihai Diac 0 comentarii

13.12.2017 - 08:32

Femeia suspectă a fost identificată pe baza imaginilor camerelor de supraveghere.

Poliţia Română a transmis, miercuri dimineață, că la această oră procurori ai Parchetului Tribunalului Bucureşti audiază, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana suspectată de comiterea faptelor din staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1.

În cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

„Au condus această persoană la sediul Poliției Capitalei ai au debutat aceste audieri. Poliția Capitalei va acționa și în contiuare pentru asigurarea unui climat de siguranță publică”, a adăugat ea.

 „Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre”, a transmis Poliţia Capitalei.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou.

Conform Poliţiei, tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie, iar Poliţia i-a prezentat semnalmentele, cerând sprijin pentru identificarea ei.

Suspecta încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp în urmă. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţintă a agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

Comentarii