Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Plângere penală contra primarului Negoiță din cauza staţiei de sortare din zona Căţelu

Candidata alianței USR PLUS la Primăria Sectorului 3, Ana Ciceală, a anunţat că a depus o plângere penală împotriva actualului primar de sector, Robert Negoiţă.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.07.2020 - 16:51

Ana Ciceală, candidata USR PLUS, susține că staţia de sortare a deșeurilor amplasată la limita dintre Sectorul 3 al Capitalei și județul Ilfov, în apropierea satului Cățelu din comuna Glina, a fost înfiinţată în urmă cu un an "fără a avea niciun aviz, niciun acord de mediu şi autorizaţiile necesare" și că "din cauza acestui abuz, câteva mii de oameni suferă în prezent".

"Cei din satul Căţelu au de-a face cu poluarea, au de a face cu mirosuri pestilenţiale, cu zgomot şi cu foarte multă toxicitate la toate nivelurile. Am depus această plângere după ce am epuizate toate celelalte căi legale prin care am încercat să sesizez această situaţie. Am făcut sesizări la Garda de Mediu şi la Agenţia pentru Protecţia Mediului în ultimele luni şi răspunsuri de la aceste instituţii au venit sub forma unor dispoziţii prin care s-a dispus să fie suspendate lucrările la acea staţie de sortare fără avize. Cu toate acestea primăria condusă de Robert Negoiţă persistă în nelegalitatea din acea zonă", a explicat Ana Ciceală, duminică, 12 iulie, în cadrul unei conferinţe de presă.

Comentarii