Foto Arhiva

Piromanul din Capitală, care a incendiat opt mașini, este de negăsit

Autorul celor trei incendii din Capitală de sâmbătă seară, în urma cărora au fost avariate opt maşini, încă nu a fost prins de poliţişti.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.04.2018 - 11:35

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au precizat, pentru Mediafax, că suspectul celor trei incendii din Capitală, în urma cărora au fost avariate opt maşini, nu a fost încă prins.

De altfel, în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, au fost conduse la sediul poliţiei mai multe persoane, care au fost audiate, dar s-a dovedit că acestea nu aveau legătură cu incendiile.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ifov, cele trei incendii s-au produs în mai puţin de o oră, fiind afectate în total opt maşini.

Primul incendiu a fost anunţat la 112 sâmbătă, în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde pompierii au găsit trei maşini care ardeau, un al patrulea autoturism fiind doar afectat de căldura degajată. Imediat, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie destul de mare. O a doua maşină parcată pe această stradă era afectată în partea frontală. Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două maşini care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

Comentarii