Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Orban: Și când va fi permisă circulația, rămâne restricția de cel mult trei persoane

Premierul Orban a declarat, luni seară, că obligația de a circula în grupuri de cel mult trei persoane rămâne valabilă și după ce va fi ridicată starea de urgență în România.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

27.04.2020 - 21:21

Premierul Ludovic Orban a precizat că, pe stradă, românii vor trebui să circule, pe jos, în grupuri de cel mult trei persoane, chiar dacă se va ridica starea de urgență, după data de 15 mai 2020.

Interzicerea grupurilor mai mari de trei persoane fusese introduse printr-o Ordonanță militară.

În privința hotelurilor, premierul Orban a spus, luni seară, că ele vor putea caza turiști, după data de 15 mai. În privința restaurantelor, premierul Orban a fost mult mai evaziv, fără a spune clar dacă ele vor putea funcționa sau nu.

Cu privire la măștile de protecție, Ludovic Orban a precizat că ele vor fi obligatorii în spații închise, dar nu și în spații deschise - de exemplu, la plimbare.

Comentarii