21.5 C
București
luni, 26 septembrie 2022
AcasăSocialMeteoNicușor Dan „liniștește apele” după furtuna de marți din București

Nicușor Dan „liniștește apele” după furtuna de marți din București

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a dat asigurări marţi seara că situaţia este sub control după furtuna de după-amiază, iar echipele Apa Nova București sunt în teren.

„Am luat legătura cu reprezentanţii instituţiilor care au în atribuţii eliminarea efectelor produse de furtună şi m-au asigurat că situaţia este sub control. Echipele Apa Nova sunt în teren şi acţionează pentru a pompa apa din zonele în care s-au produs acumulări. De asemenea, Poliţia Locală, Poliţia Rutieră, Administraţia Străzilor şi STB colaborează pentru degajarea traficului şi diminuarea impactului ploii torenţiale”, a anunţat edilul, pe Facebook, potrivit agerpres.ro.

Patru copaci s-au rupt, iar 13 subsoluri au fost inundate, în urma furtunii, a informat ISU Bucureşti-Ilfov.

Nicușor Dan spune că furtuna din București a avut urmări, dar acum totul este sub control deși a plouat masiv

O avertizare de cod portocaliu, apoi una de cod roşu au fost emise pentru Capitală, fiind anunţate ploi torenţiale cu acumulări de 35 de litri pe metrul pătrat.

După ce iniţial a transmis o avertizare de cod portocaliu, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod roşu, valabil în intervalul orar 17,45 – 18,30.

Pe trotuarele lui Ciucu oamenii merg cocoșați. Vestul Capitalei arată tot ca după furtună

Pe străzile din sectorul 6 sunt în continuare arbori rupți, în urma furtunii de săptămâna trecută, iar pietonii trebuie să se ferească de crengi, în timp ce primarul Ciprian Ciucu spune că angajații ADP au intervenit exemplar.

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunța, pe pagina sa de Facebook, că situația se prezintă acum bine, în urma furtunii de săptămâna trecută, reprezentanții administrației publice locale intervenind prompt.

Imaginile surprinse de reporterii cotidianului național “România liberă” indică însă o altă realitate în sectorul 6.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

USR cere demisia ministrului Sorin Cîmpeanu, acuzat de plagiat

USR cere demisia ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu (PNL), după ce acesta a fost acuzat de plagiat. Cererea a fost anunțată luni, 26 septembrie 2022, de...

Șase țări care pot fi explorate la prețul unui iPhone 14

Ei bine, fiecare iubitor de Apple este cu siguranță la curent cu lansarea a celui mai recent iPhone14. Fiind unul dintre cele mai bine...
00:01:25

O misiune de căutare ucraineană investighează ruinele din Izium

O misiune de căutare ucraineană luni (26 septembrie) a analizat molozul clădirilor distruse de pe un vârf de deal, care a servit cândva ca...
Ultima oră
Pe aceeași temă