10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSocialMinistrul Agriculturii şi alţi fermieri au donat animale unui sibian căruia i-au...

Ministrul Agriculturii şi alţi fermieri au donat animale unui sibian căruia i-au ars oile

Ministrul Daea i-a trimis fermierului Călin Naiţă din Şura Mică (judeţul Sibiu) un berbec cu certificat de origine, pe care l-a cumpărat de la un alt fermier din Nădlac.

“Impresionat de drama bietului fermier sibian care a mai rămas cu doar 40 de oi, ministrul Agriculturii, Petre Daea, l-a contactat telefonic asigurându-l de tot sprijinul făcând apel la crescătorii din judeţul Sibiu şi din ţară să fie solidari şi să doneze animale fermierului din Şura Mică pentru a atenua pierderea suferită de acesta. Aşa s-a ajuns la faptul că fermierul care şi-a pierdut animalele în incendiu să fie ajutat de cel puţin 31 de fermieri din întreaga ţară, aceştia donându-şi din propriile animale. Domnul ministru al Agriculturii Petre Daea a trimis un berbec cu certificat de origine, pe care l-a cumpărat zilele trecute de la un fermier din Nădlac şi domnul senator Nicolae Avram a cumpărat chiar din incinta târgului ‘Expoziţie de bovine crescute ecologic cu vânzare’ un miel pe care i l-a oferit domnului Călin Naiţă”, se arată în comunicat.

Fermierul sibian a primit, duminică, animalele donate, în cadrul unui târg de oi ecologice. Animalele i-au fost transportate gratis, acasă, cu ajutorul unei fermiere din judeţul Sibiu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă