Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Militarii în rezervă protestează împotriva modificării pensiilor

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) anunță o serie de proteste, în următoarele zile, cu privire la modificarea Legii pensiilor.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

14.10.2020 - 16:14

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) a cerut aprobarea Primăriei Generale a Capitalei pentru a organiza două marșuri de protest cu ”până la 100 de participanți”, pe traseul Ministerul Afacerilor Interne - Calea Victoriei - Parcul Izvor - Ministerul Apărării Naționale.

Cele două acțiuni ar urma să se desfășoare în zilele de miercuri 4 noiembrie și miercuri 25 noiembrie 2020.

"Scopul este strict social, vizând exprimarea nemulțumirilor legate de discriminările produse și militarilor și polițiștilor în activitate și în rezervă de Legea salarizării unitare și legislația la pensii, îndeosebi de modificările produse Legii pensiilor militare de stat prin ordonanțe de urgență", menționează un comunicat transmis de SCMD. 

Comentarii