29.2 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăSocialMetroul circulă cu dificultate, după o defecțiune apărută la un tren

LIVE UPDATE Metroul circulă cu dificultate, după o defecțiune apărută la un tren

UPDATE, ora 09:56: Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a declarat că incendiul de la metrou a fost stins și au fost evacuate 172 de persoane.

Potrivit lui Arafat, două persoane au fost transportate la Spitalul de Urgență Floreasca, după expunere la fum și atac de panică.

Șeful DSU spune că nu au fost înregistrate victime.

UPDATE, ora 09:40: Inspectoratul pentru situații de Urgență București – Ilfov (ISUBIF) a anunțat că “incendiul” de la metrou a fost stins și nu au fost înregistrate victime.

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfăşoară cu dificultate, începând cu ora 8:50, din cauza unei defecţiuni tehnice identificată la un tren care a plecat din staţia Piaţa Romană către Berceni, informează Metrorex.

Potrivit reprezentanţilor companiei, la trenul respectiv a avut loc o defecţiune cu degajare de fum, din cauza frânării.

„În urma defecţiunii, trenul va fi retras din circulaţie pentru analiză şi remediere. Între timp se iau toate măsurile pentru ca circulaţia pe Magistrala 2 să se reia în condiţii normale.
Metrorex prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, spune compania. 

Citește și:

Ludovic Orban discuta cu liderul sindical Rădoi despre o intervenție la ministrul Transporturilor

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Datorii de peste 100 milioane de euro la Agenția Spațială Europeană. Ministerul Cercetării promite că le va achita anul acesta

România dorește să plătească datoriile restante către Agenţia Spaţială Europeană (ESA) până la finalul acestui an, potrivit Ministerului Cercetării. Astfel, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării...

Numărul ucrainenilor care intră în România, din nou în creștere. Peste 12.900, ieri

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) informează că ieri, prin punctele de frontieră, au intrat în România 108.013 persoane, dintre care 12.908 de...
00:00:56

O dronă arată consecințele cutremurului din Afganistan

O dronă a arătat cel mai bine consecințele cutremurului devastator din Afganistan de acum câteva zile. Fotografii din dronă ale satelor din estul Afganistanului, filmate...
Ultima oră
Pe aceeași temă