17.9 C
Bucharest
Saturday, 30 September 2023
HomeSocialMetoda "agresoarea de la metrou" se extinde la transportul în comun

Metoda “agresoarea de la metrou” se extinde la transportul în comun

Femeia din localitatea Şoimari, suspectată că vineri a ameninţat cu un cuţit o adolescentă de17 ani într-un autobuz care circulă pe raza municipiului Ploieşti, a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, Secţia Psihiatrie, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că măsura a fost luată în condiţiile în care femeia este diagnosticată cu schizofrenie, iar pe parcursul audierilor care au avut loc la Poliţia Ploieşti ”a avut un comportament specific persoanelor cu boli psihice”.

Mama unei tinere din Ploieşti a reclamat, vineri după-amiază, că fiica sa a fost ameniţată de o femeie, cu un cuţit, într-un autobuz din Ploieşti.

În urma cercetărilor şi după ce pe reţelele de socializare a fost făcută publică o fotografie a femeii, poliţiştii au depistat-o peprincipala suspectă.

Este o femeie de 44 de ani din Şomari, care a fost ridicată de la domiciliu, vineri seară şi dusă la audieri, la Ploieşti.

Cele mai citite

Era mai bună moțiunea de cenzură

 „Există democraţie în România şi mă bucură acest lucru. Cât timp sunt o persoană publică, voi face tot ce ţine de mine să...

Era mai bună moțiunea de cenzură

 „Există democraţie în România şi mă bucură acest lucru. Cât timp sunt o persoană publică, voi face tot ce ţine de mine să...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies