24.6 C
București
duminică, 3 iulie 2022
AcasăSocialMeteoCapitala și peste 20 de județe, sub avertizare de vânt puternic. HARTA

Capitala și peste 20 de județe, sub avertizare de vânt puternic. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului, valabilă pe parcursul acestei zile în 21 de judeţe şi în Bucureşti.

Potrivit meteorologilor, în intervalul orar 10:00 – 20:00, temporar, vântul va avea intensificări local în Moldova şi Muntenia, unde vor fi rafale de peste 55 – 65 km/h. La altitudini mari în Carpaţii Meridionali şi Orientali, viteza vântului va depăşi 90 – 100 km/h.

ANM precizează că intensificări de scurtă durată ale vântului vor fi pe arii restrânse şi în restul ţării, cu viteze de 50 – 55 km/h.

 
Sursa foto: meteoromania.ro

Atenţionarea Cod galben vizează zone din judeţele: Alba, Argeş, Bacău, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Gorj, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Ialomiţa, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vâlcea, Vrancea, precum şi Municipiul Bucureşti.

Capitala și mai multe județe s-au aflat sub avertizare de vânt puternic și în urmă cu câteva zile.

Urmărește România Liberă și pe TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 130. Cel puțin trei morți și zeci de clădiri distruse într-un oraș din Rusia, lângă frontiera cu Ucraina

Cel puțin trei morți și zeci de clădiri distruse s-au înregistrat într-un oraș din Rusia, lângă frontiera cu Ucraina. Rusia sugerează că a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă