27.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSocialMesaje electorale la STB. Șoferii sunt sfătuiți să voteze același primar

Mesaje electorale la STB. Șoferii sunt sfătuiți să voteze același primar

Conducerea STB critică ideea persoanei care a scris îndemnuri electorale pe o placă din interiorul unei autobaze.

„O persoană de rea credinţă a scris intenţionat mesaje electorale pe o tablă care, în mod uzual, este folosită pentru a afişa informaţii despre situaţii din trafic sau, după caz, programul de funcţionare al casieriilor. 

Societatea de Transport Bucureşti se delimitează de astfel de situaţii şi consideră că este vorba despre un gest condamnabil al unui angajat al Societăţii, realizat cu unicul scop de a oferi muniţie unui candidat la Primăria Capitalei şi de a denigra munca şi eforturile colegilor săi.

Ne exprimăm regretul că s-a ajuns la un astfel de nivel în campania electorală, iar salariaţii sunt puşi unii împotriva altora, când de fapt toţi aceştia au un obiectiv comun – acela de a asigura un transport public de calitate pentru bucureşteni”.

Potrivit STB, mesajul a fost scris pe un panou de afișaj de la Autobaza Militari.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă