Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marius Şumudică a rămas fără permisul de conducere

Antrenorul Marius Şumudică a declarat că a rămas, marţi, fără permisul de conducere, pentru că a trecut pe culoarea "galben spre roşu" a semaforului.

Share

Rl online 0 comentarii

06.06.2018 - 12:18

"L-am urmărit un pic dezamăgit (n.r. - amicalul România - Finlanda) pentru că am fost deposedat de carnetul de conducere cu un sfert de oră înainte, în drum spre casă. Am încercat, am vorbit frumos. Chiar mi s-a atras atenţia <vezi că nu vrem să ai aceeaşi soartă ca domnul Năstase, să te lungim pe jos!> Mi s-a spus că am trecut pe culoarea galben spre roşu. I-am spus că sunt un cetăţean oarecare, să nu considere că mă numesc Şumudică. A zis că nu-l interesează fotbalul, aşa după nume îşi aduce aminte ceva vag. Un băieţaş cu o freză într-o parte. Am dovadă şi pot să circul 15 zile. Plec în vacanţă cu soţia, zece zile le scap", a declarat Şumudică, la ProX.

Marius Şumudică a antrenat până de curând formaţia Kayserispor din Turcia

Comentarii