0.5 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăSocialLa un pas de tragedie. O fetiță a căzut de la etajul...

La un pas de tragedie. O fetiță a căzut de la etajul 2 al unui bloc din Mioveni

O fată de doi ani a căzut de la etajul unui bloc din orașul Mioveni. Victima are numeroase traumatisme și a fost transportată la spital.

Fata de doi ani a căzut de la etajul unui bloc din Mioveni, au anunțat echipele de intervenție.

Cadrele medicale au constat că victima are multiple traumatisme și este semiconștientă, conform stiridiaspora.ro.

Paramedicii SMURD au preluat-o și o transportă de urgență la spital. Polițiștii vor stabili cum s-a produs incidentul.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. S-a ocupat de partea de comunicare a instituției Avocatului Poporului, în calitate de consilier al Avocatului Poporului, în perioada februarie 2015- iulie 2019. Este absolvent și licențiat al trei facultăți: Facultatea de Fizică, Facultatea de Automatizări, Facultatea de Drept, ultima fiind terminată în iulie 2021. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Bărbat înarmat cu pistol încărcat, într-un avion ce a zburat către SUA

Un bărbat călătorit cu avionul din Barbados la Miami, statul Florida, cu un pistol încărcat în buzunar, a potrivit presei de peste ocean. Pasagerul a...
Ultima oră
Pe aceeași temă