Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jean Francois de Grecia susține că este fiul Regelui Mihai și membru al Casei Regale a României

Jean-Francois Caracci, de 36 de ani, susţine că s-ar fi născut în România, dar la scurt timp de la naştere a fost abandonat într-un orfelinat. Bărbatul povesteşte că a fost ulterior adoptat de o familie foarte bogată din Franţa, unde trăieşte şi în prezent.

Iulian Budușan 0 comentarii

02.01.2018 - 22:30

La nici o lună de la decesul Regelui Mihai I, un bărbat din Franţa iese la înaintare şi susţine că este fiul fostului monarh. Potrivit unui interviu acordat România TV, Jean-Francois Caracci, de 36 de ani, susţine că s-ar fi născut în România, dar la scurt timp de la naştere a fost abandonat într-un orfelinat. Bărbatul povesteşte că a fost ulterior adoptat de o familie foarte bogată din Franţa, unde trăieşte şi în prezent.

Presupusul fiu al Regelui Mihai susţine că are şi documente care ar veni în sprijinul afirmaţiilor sale. Ba chiar mai mult, spune că a primit mai multe scrisori şi în repetate rânduri s-a şi întâlnit cu personalităţi de marcă din România, care i-ar fi dezvăluit că ştiau despre existenţa lui.

El spune că este pregătit să meargă în instanţă pentru a fi recunoscut oficial drept fiu al Regelui Mihai I şi că e dispus chiar să fie supus unor teste ADN.

Cetățeanul francez susține că Principesa Margareta l-ar fi influențat pe Regele Mihai ca acesta să nu îl recunoască drept urmaș pe Caracci. 

Comentarii