Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Într-o școală din județul Vrancea s-a băut alcool legal. Primarul a fost de acord

Într-o școală din județul Vrancea s-a băut alcool legal. Primarul a fost de acord

Tinerii din comuna Jitia, judeţul Vrancea, au mers în noaptea de Revelion la şcoală, unde au consumat băuturi alcoolice cu acordul primarului.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

02.01.2018 - 14:05

Oamenii au dansat şi au stat la masă, aşa cum este tradiţia de Anul Nou. Organizatorii au avut acordul primarului, care a declarat marţi pentru Mediafax că a acceptat cererea deoarece în sat nu există alte spaţii în care pot fi organizate petreceri.

„Nişte tineri au organizat petrecerea de Revelion într-o sală de clasă din şcoală. Nu au fost incidente, nu s-a stricat nimic. Nu este ceva ieşit din comun. Ce să facem? Să-i restricţionăm pe tineri? Noi am avut o sală pentru evenimente, nu mai este bună, trebuie să facem alta, ne chinuim cum putem. Sunt oamenii din comunitate. Nu au unde să se ducă. Nu am făcut afaceri, i-am ajutat pe ei”, a declarat primarul comunei Jitia, Ion Păun.

Petrecerea din şcoala de la Jitia a ţinut până în zori. A doua zi, participanţii au postat imaginile cu dansurile printre bănci elevilor pe reţelele de socializare şi astfel au devenit virale.

Citește totul despre:

#vrancea #revelion #jinia

Comentarii