Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Întârzieri masive ale trenurilor care se îndreaptă spre București

Mai multe trenuri au acumulat, duminică seara, sute de minute de întârziere din cauza condiţiilor meteo, respectiv a chiciurei depuse pe liniile de înaltă tensiune.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 18.03.2018 - 21:31

Mai multe trenuri au acumulat, duminică seara, sute de minute de întârziere din cauza condiţiilor meteo, respectiv a chiciurei depuse pe liniile de înaltă tensiune.

Conform tabelei de sosiri din Gara de Nord Bucureşti, trenul de Viena a acumulat 400 de minute de întârziere, IR 1586 Constanţa - Bucureşti - 150 de minute, trenul IR 1576 Galaţi-Bucureşti Nord 100 de minute de întârziere, cel de Tulcea (IR 1688) - 80 de minute, trenul de la Ruse (IR 1094) - 120 de minute.

"CFR Călători informează că azi, 18 martie, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de pe teritoriul Ungariei, trenul IR 347 Viena - Budapesta - Bucureşti Nord a sosit la Curtici cu o întârziere de 421 minute", se spune într-un comunicat postat pe pagina de internet a companiei.

De asemenea, IR 15056 Buzău - Bucureşti a înregistrat 80 de minute de întârziere, IR 1754 Suceava - Bucureşti - 70 de minute, R 16038 Braşov-Bucureşti - 55 de minute, IR 1746 Baia Mare-Bucureşti - 40 de minute, IR 1590 Dr. Tr. Severin - 35 de minute.

De asemenea, trenurile pleacă din Gara de Nord cu întârzieri de la 60 de minute (IR Buzău - Bucureşti Nord).

Potrivit reprezentanţilor CFR Călători, trenurile care circulă cu locomotivele electrice nu mai fac contact din cauza pojghiţei depuse pe liniile de înaltă tensiune. Pe ruta Bucureşti - Constanţa, de exemplu, se intervine cu locomotive Diesel.

Comentarii

loading...