15.5 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSocialIncendiu într-un mall din Buzău

Incendiu într-un mall din Buzău

În clădire funcţionează magazine, un loc de joacă, un cinema, dar şi Judecătoria Buzău şi Serviciul Informatizat de Evidenţă a Persoanelor, activitatea acestora fiind suspendată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, sublocotenent George Creţu, incendiul a izbucnit la coşul de fum al unui restaurant dintr-un mall din oraş.

Au ars grăsimea şi funinginea strânsă în coş astfel că a fost o mare degajare de fum.

Din cauza incendiului, în mall a pornit alarma, dar şi sistemul de stingere automată a incendiului.

Zece persoane din zona restaurantului unde fumul era gros şi înecăcios au fost evacuate de pompieri, iar 30 s-au autoevacuat înainte de sosirea forţelor de intervenţie. Nu au fost persoane rănite. 

În mall-ul în care a izbucnit incendiul funcţionează, pe lângă magazine, un loc de joacă în care la momentul incidentului erau copii, dar şi Judecătoria Buzău şi Serviciul de Evidenţă informatizată a persoanei. Activitatea ambelor instituţii a fost suspendată.

La această oră, incendiul este stins, iar pompierii încearcă să cuantifice pagubele, dar şi să stabileascpă cu exactitate cauza producerii acestuia. 

Cele mai citite

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...
Ultima oră
Pe aceeași temă