Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Incendiu într-un mall din Buzău

Zeci de persoane au fost evacuate dintr-un mall din Buzău din cauza unui incendiu izbucnit la un restaurant.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.05.2018 - 13:55

În clădire funcţionează magazine, un loc de joacă, un cinema, dar şi Judecătoria Buzău şi Serviciul Informatizat de Evidenţă a Persoanelor, activitatea acestora fiind suspendată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, sublocotenent George Creţu, incendiul a izbucnit la coşul de fum al unui restaurant dintr-un mall din oraş.

Au ars grăsimea şi funinginea strânsă în coş astfel că a fost o mare degajare de fum.

Din cauza incendiului, în mall a pornit alarma, dar şi sistemul de stingere automată a incendiului.

Zece persoane din zona restaurantului unde fumul era gros şi înecăcios au fost evacuate de pompieri, iar 30 s-au autoevacuat înainte de sosirea forţelor de intervenţie. Nu au fost persoane rănite. 

În mall-ul în care a izbucnit incendiul funcţionează, pe lângă magazine, un loc de joacă în care la momentul incidentului erau copii, dar şi Judecătoria Buzău şi Serviciul de Evidenţă informatizată a persoanei. Activitatea ambelor instituţii a fost suspendată.

La această oră, incendiul este stins, iar pompierii încearcă să cuantifice pagubele, dar şi să stabileascpă cu exactitate cauza producerii acestuia. 

Comentarii

loading...