18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSocialIncendiu într-un mall din Buzău

Incendiu într-un mall din Buzău

În clădire funcţionează magazine, un loc de joacă, un cinema, dar şi Judecătoria Buzău şi Serviciul Informatizat de Evidenţă a Persoanelor, activitatea acestora fiind suspendată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, sublocotenent George Creţu, incendiul a izbucnit la coşul de fum al unui restaurant dintr-un mall din oraş.

Au ars grăsimea şi funinginea strânsă în coş astfel că a fost o mare degajare de fum.

Din cauza incendiului, în mall a pornit alarma, dar şi sistemul de stingere automată a incendiului.

Zece persoane din zona restaurantului unde fumul era gros şi înecăcios au fost evacuate de pompieri, iar 30 s-au autoevacuat înainte de sosirea forţelor de intervenţie. Nu au fost persoane rănite. 

În mall-ul în care a izbucnit incendiul funcţionează, pe lângă magazine, un loc de joacă în care la momentul incidentului erau copii, dar şi Judecătoria Buzău şi Serviciul de Evidenţă informatizată a persoanei. Activitatea ambelor instituţii a fost suspendată.

La această oră, incendiul este stins, iar pompierii încearcă să cuantifice pagubele, dar şi să stabileascpă cu exactitate cauza producerii acestuia. 

Cele mai citite

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

VIDEO. Mai multe persoane au fost reținute pentru trafic de droguri. Una din ele, prinsă în flagrant

La data de 25 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța (DIICOT) au dispus...
Ultima oră
Pe aceeași temă