20.4 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSocialIKEA recheamă pentru reparații o oglindă

IKEA recheamă pentru reparații o oglindă

IKEA a anunțat că recheamă în vederea reparării un model de oglindă căreia i se rup accesoriile de fixare pe perete.

”IKEA îndeamnă toţi clienţii care deţin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze şi să comande accesorii de fixare pe perete, de schimb, gratuit. Siguranţa clienţilor este prioritatea principală la IKEA. Aşadar, anunţăm o campanie de rechemare în vederea reparării pentru oglinzile LETTAN cu marcaj de dată înainte de 2105 (AASS) şi inclusiv, ca urmare a riscului de rupere a accesoriilor de fixare pe perete”, anunţă compania.

IKEA afirmă că dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor şi de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile şi standardele aplicabile pe pieţele unde sunt vândute.

”În pofida acestui fapt, ni s-a adus la cunoştinţă faptul că unele dintre accesoriile de fixare pe perete a oglinzilor LETTAN s-au rupt. Acest lucru a dus la căderea neaşteptată a unor oglinzi. Prin urmare, îndemnăm toţi clienţii care deţin o oglindă LETTAN vizată să nu o mai utilizeze şi să comande noi accesorii de fixare pe perete, gratuit”, precizează reprezentanţii IKEA.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă