Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Hossu: OUG pe Sănătate, privatizarea mascată a sistemului medical

Preşedintele CNS Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat că OUG pe Sănătate este, de fapt, o privatizare mascată a sistemului medical.

Share

Rl online 0 comentarii

21.02.2020 - 18:41

"OUG pe sănătate este de fapt o privatizare mascată a sistemului medical. Un sistem de sănătate public funcţionează ca unul de urgenţă, iar un spital public trebuie să existe, fie că există pacienţi, fie că nu există. Un sistem privat, deşi foloseşte banul public, are regimul său şi are posibilitatea de a refuza pacienţi. (...) Ideea de a face din asta un business este o problemă majoră, deoarece se subordonează profitului, nu interesului de a oferi un serviciu pentru cetăţeni", a spus Bogdan Hossu.

El a mai spus că, pe tema ordonanţei respective, aşteaptă decizia CCR, după sesizarea făcută de Avocatul Poporului. 

Comentarii

loading...