Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Firmele de asigurare refuză să finanţeze apărarea lui Weinstein la procese

Firmele de asigurare sub contract cu Harvey Weinstein refuză să plătească pentru apărarea sa în cele 11 procese pentru hărţuire şi agresiune sexuală, relatează joi Press Association.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.03.2018 - 11:46

Firme precum Chubb Indemnity Insurance Co i-au cerut unui judecător din New York să emită o decizie care să stipuleze că problemele mogulului căzut în dizgraţie nu sunt acoperite de asigurare.

Printre cele 11 procese în cauză se află şi cel intentat de tânăra actriţă britanică Kadian Noble, notează PA.

Un avocat al firmelor de asigurare, Paul Koepff, a declarat că despăgubirea este refuzată pentru mai multe motive, printre care clauza de excludere pentru "molestare, comportament inadecvat sau abuz".

"Procesele au fost intentate pentru un tipar de comportament sexual de prădător, intenţionat şi flagrant al lui Harvey Weinstein - care a inclus viol, exhibiţionism, pipăit, mângâieri, hărţuire, loviri şi alte agresiuni sexuale, toate pentru satisfacţia lui sexuală - care s-a întins pe o perioadă de cel puţin treizeci de ani", a scris el în plângere.

Kadian Noble îl dă în judecată pe Harvey Weinstein pentru că ar fi agresat-o sexual la Cannes, după ce ar fi avut un comportament inadecvat faţă de ea şi la Londra.

Demersul firmelor de asigurare intervine în contextul în care Scotland Yard a primit cea de zecea reclamaţie pentru agresiune sexuală împotriva lui Weinstein, în vârstă de 65 de ani.

Detectivii din New York şi Los Angeles îl anchetează şi ei pe Weinstein, care neagă orice acuzaţie de relaţii sexuale neconsimţite.

Fostul producător a fost acuzat de hărţuire sexuală, agresiune şi viol de circa 100 de femei. Printre vedetele care au depus mărturie în acest sens se află Rose McGowan, Asia Argento, Angelina Jolie şi Gwyneth Paltrow.

Comentarii

loading...