23 C
București
miercuri, 7 iunie 2023
AcasăSocialExplozie într-un bloc din sectorul 6 al Capitalei. O persoană a fost...

Explozie într-un bloc din sectorul 6 al Capitalei. O persoană a fost carbonizată

O explozie a avut loc într-un bloc din sectorul 6 al Capitalei, marți, în jurul orei 18.15. Explozia a fost urmată de un incendiu, iar o persoană a decedat.

UPDATE, ora 19.30. Din primele informații, se pare că persoana decedată este un bătrân care locuia într-un apartament situat la etajul unu al imobilului. El era imobilizat la pat. Apartamentul a fost cuprins de flăcări și au existat și degajări mari de fum.

Locatarii unui bloc de pe Bulevardul Iuliu Maniu, din sectorul 6 al Capitalei, au trăi momente de groază, marți seară. În jurul orei 18.15 în blocul în care locuiesc s-a auzit, dintr-o dată, o bubutură teribilă care i-a scos din case cu ce aveau pe ei.

Într-unul dintre apartamentele blocului s-a produs o explozie urmată de un incendiu, iar în urma acestui eveniment cel puțin o persoană și-a pierdut viața.

Explozie într-un bloc din sectorul 6 al Capitalei. Bilanț: un mort

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de intervenție: câteva mașini de pompieri, inclusiv o auto-scară și ambulanțe SMURD. Locul a fost împrejmuit și de polițiști. Salvatorii au evacuat toți locatarii și au stins incendiul. Odată ce au reușit să pătrundă în locuința incendiată, pompierii au găsit, într-un dormitor, cadavrul unei persoane carbonizate.

Din primele date oferite de salvatori, se pare că o persoană care locuia în apartamentul în care s-a produs deflagrația a decedat. Corpul acesteia fost găsit carbonizat. Nu se știe, deocamdată dacă s-a intoxicat cu fum sau a ars de vie în casă.

Nu se cunosc nici cauzele exploziei.

Știre în curs de actualizare

Citiți România Liberă și pe Google News

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Sondaj European: Pe fondul escaladării conflictelor geopolitice, Europenii cer autonomie pe securitate și apărare

Noul sondaj multinațional al Consiliul European pentru Relații Externe (ECFR) dezvăluie o lipsă de dorință în rândul europenilor de a sprijini Statele Unite împotriva...

Cum să descifrezi codul pariurilor: Strategii pentru a învinge casele de pariuri

Pătrundem în lumea pariurilor sportive și explorăm strategii eficiente care să vă ajute să spargeți codul pariurilor și să învingeți chiar și cele mai...
00:00:42

Animale rămase blocate după explozia unui baraj din Ucraina

Mai multe animale, rămase blocate după explozia unui baraj din Ucraina, din sudul țării, au fost salvați de cei aflați în trecere pe acolo. Unii...
Ultima oră
Pe aceeași temă