15.5 C
București
miercuri, 25 mai 2022
AcasăSocialExplozie într-un bloc din sectorul 6 al Capitalei. O persoană a fost...

Explozie într-un bloc din sectorul 6 al Capitalei. O persoană a fost carbonizată

O explozie a avut loc într-un bloc din sectorul 6 al Capitalei, marți, în jurul orei 18.15. Explozia a fost urmată de un incendiu, iar o persoană a decedat.

UPDATE, ora 19.30. Din primele informații, se pare că persoana decedată este un bătrân care locuia într-un apartament situat la etajul unu al imobilului. El era imobilizat la pat. Apartamentul a fost cuprins de flăcări și au existat și degajări mari de fum.

Locatarii unui bloc de pe Bulevardul Iuliu Maniu, din sectorul 6 al Capitalei, au trăi momente de groază, marți seară. În jurul orei 18.15 în blocul în care locuiesc s-a auzit, dintr-o dată, o bubutură teribilă care i-a scos din case cu ce aveau pe ei.

Într-unul dintre apartamentele blocului s-a produs o explozie urmată de un incendiu, iar în urma acestui eveniment cel puțin o persoană și-a pierdut viața.

Explozie într-un bloc din sectorul 6 al Capitalei. Bilanț: un mort

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de intervenție: câteva mașini de pompieri, inclusiv o auto-scară și ambulanțe SMURD. Locul a fost împrejmuit și de polițiști. Salvatorii au evacuat toți locatarii și au stins incendiul. Odată ce au reușit să pătrundă în locuința incendiată, pompierii au găsit, într-un dormitor, cadavrul unei persoane carbonizate.

Din primele date oferite de salvatori, se pare că o persoană care locuia în apartamentul în care s-a produs deflagrația a decedat. Corpul acesteia fost găsit carbonizat. Nu se știe, deocamdată dacă s-a intoxicat cu fum sau a ars de vie în casă.

Nu se cunosc nici cauzele exploziei.

Știre în curs de actualizare

Citiți România Liberă și pe Google News

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

România se retrage din două bănci internaționale coordonate de Rusia

Statul român se va retrage din două bănci internaționale coordonate de Rusia. Decizia este luată în contextul sancțiunilor internaționale împotriva Rusiei, impuse ca urmare...

Ucraina și Polonia sunt pe punctul de a revoluționa regulile UE în privința controlului vamal. Urmează Republica Moldova cu România?

Ucraina şi Polonia au convenit duminică să instituie regula controlului vamal comun la frontiera dintre cele două ţări, precum şi o companie feroviară comună,...
00:01:26

Tedros, foarte emoționat, a fost reales director general al OMS

Membrii Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) l-au reales pe Tedros Adhanom Ghebreyesus în funcția de director general al OMS cu o majoritate puternică pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă