5.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021
AcasăSocialEvenimentUn copil a căzut într-o groapă cu apă fierbinte. A ajuns la...

Un copil a căzut într-o groapă cu apă fierbinte. A ajuns la spital cu arsuri la picior

Un copil a căzut într-o groapă cu apă fierbinte, în Sectorul 1 al Capitalei. Copilul a suferit arsuri la un picior și a fost transportat la spital.

Groapa fusese săpată pentru a se executa lucrări la o conductă de apă caldă.

„La data de 18 octombrie 2021, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un minor a căzut într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă. Minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, prezentând la un picior leziuni prin arsură”, anunță un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Un copil a căzut într-o groapă cu apă fierbinte

Accidentul s-a propus în seara zilei de luni, 18 octombrie 2021. Secția 5 Poliție a declanșat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Compania Termoenergetica a anunțat, marți dimineață, potrivit Digi 24, că în București sunt foarte multe conducte de apă caldă fisurate.

„Angajații Companiei Termoenergetica intervin zilnic pentru remedierea avariilor, însă resursele companiei sunt limitate și nu pot acoperi toate problemele cu care ne confruntăm”, susține Termoenergetica.

Pierderile din conducte reprezintă circa 2000 de tone de apă fierbinte pe oră. Termoenergetica admite că, din această cauză, „pot fi locuri similare și în alte zone din București”.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Președintele Belarusului a recunoscut Crimeea ca teritoriu al Rusiei

Președintele Belarusului a recunoscut peninsula Crimeea ca fiind parte a teritoriului rusesc. Afirmația vine după o lungă perioadă de ezitare din partea lui Aleksandr...

Servanții Bruxelles-ului s-au travestit în patrioți

Nu-mi plac defilările, cum nici discursurile patriotarde ale celor străini de neam și de țară, dar care-și pun cocorații de patrioți și pene de...

Se reia Sibiu Jazz Competition. Prima zi este cea de vineri

Jazzul va fi din nou prezent în inima publicului român și internațional, la Sibiu. În perioada 3 - 4 decembrie 2021 se desfășoară o...
Ultima oră
Pe aceeași temă