12 C
București
vineri, 7 octombrie 2022
AcasăSocialEvenimentUn copil a căzut într-o groapă cu apă fierbinte. A ajuns la...

Un copil a căzut într-o groapă cu apă fierbinte. A ajuns la spital cu arsuri la picior

Un copil a căzut într-o groapă cu apă fierbinte, în Sectorul 1 al Capitalei. Copilul a suferit arsuri la un picior și a fost transportat la spital.

Groapa fusese săpată pentru a se executa lucrări la o conductă de apă caldă.

„La data de 18 octombrie 2021, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un minor a căzut într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă. Minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, prezentând la un picior leziuni prin arsură”, anunță un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Un copil a căzut într-o groapă cu apă fierbinte

Accidentul s-a propus în seara zilei de luni, 18 octombrie 2021. Secția 5 Poliție a declanșat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Compania Termoenergetica a anunțat, marți dimineață, potrivit Digi 24, că în București sunt foarte multe conducte de apă caldă fisurate.

„Angajații Companiei Termoenergetica intervin zilnic pentru remedierea avariilor, însă resursele companiei sunt limitate și nu pot acoperi toate problemele cu care ne confruntăm”, susține Termoenergetica.

Pierderile din conducte reprezintă circa 2000 de tone de apă fierbinte pe oră. Termoenergetica admite că, din această cauză, „pot fi locuri similare și în alte zone din București”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă