19 C
București
miercuri, 18 mai 2022
AcasăSocialEvenimentTerenurile de sport din parcul Lumea Copiilor au intrat în reparații capitale

Terenurile de sport din parcul Lumea Copiilor au intrat în reparații capitale

Toamna aceasta se anunță a fi o continuare serioasă a verii! Cu o vreme ideală practicării sporturilor în aer liber!

Tocmai de aceea, terenurile sportive din parcul Lumea Copiilor au avut nevoie de o “reactualizare” după  lunga vară fierbinte de care tocmai ne despărțim!

Angajații Totul Verde. SA din sectorul 4 al Capitalei au luat la mână teren cu teren, au schimbat suprafețele de joc, cu tartan și mochetă de gazon, au reamenajat gardurile, ba, chiar au montat și turnicheți, asemenea intrărilor la marile arene.

Acestea au rolul de a proteja zonele, blocând accesul cu biciclete, trotinete ori alte acareturi, dar și de a proteja terenurile pe timp de noapte, atunci cînd  este interzis accesul.

În primă fază, accesul va fi admis după programul 08:00 – 22:00, urmând ca apoi să fie adaptat în funcție de anotimp și de starea vremii.

Lucrările în acest sens sunt în plină desfășurare, dar roadele se văd deja! Vom avea parte de arene de clasă, profesioniste chiar, după cum se vede și din fotografiile alăturate.

Terenurile de baschet, handbal, volei, tenis, badminton și fotbal , întinse pe o suprafață de 3.000 de mp, vor fi impecabile.

Aici se află cel mai modern loc de joacă din București Situat în inima celul mai cunoscut parc din oraș, noul loc de joacă din Parcul Lumea Copiilor atrage zilnic sute de prichindei și părinți. Amenajat pe o esplanadă înconjurat de o mica piscină și de fântâni arteziene, cochetul spațiu de joacă, echipat cu aparate de ultimă generație, te duce cu gândul la cunoscutul Disneyland.

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Oficialii Republicii Moldova fac o investigație pentru a afla cum a votat juriul său la Eurovision

Societatea de radio şi televiziune a Republicii Moldova (Teleradio-Moldova) a anunţat că va desfăşura o investigaţie internă pentru a elucida de ce juriul său...

Administrațiile locale nu sunt interesate de digitalizare – analiză

Doar 5% din proiectele de digitalizare finalizate, cu aplicare în sectorul public din România, sunt folosite în realitate și continuă să fie dezvoltate și...

Nicușor Dan se mândrește cu lucrările de mântuială din Centrul Istoric

Un singur muncitor lucra pe Strada Lipscani din Centrul Istoric al Capitalei, la mai puțin de o zi de când primarul general Nicușor Dan...
Ultima oră
Pe aceeași temă